Náplň práce, právomoci a zodpovednosti
- Pripravovanie všetkých ponúkaných jedál (hlavné jedlá, polievky, šaláty, diéty, dressingy, oblohy).
- Zodpovednosť za kvalitu všetkých pripravovaných pokrmov.
- Zodpovednosť za dodržiavanie presne stanovených postupov prípravy jedál.
- Dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a čistoty na pracovisku.
- Podieľanie sa na príprave jedálneho lístka.
- Organizovanie všetkých výrobných procesov prípravy jedál.
- Zodpovednosť za správne odobratie, uskladnene a označenie vzoriek jedál.
- Kontrola kvality hotových jedál.
- Ako pracovník poverený vedením priamo riadi prácu kuchárov a ostatného kuchynského personálu.
|
Vzdelanie v odbore
stredoškolské s maturitou (odbor kuchár - čašník)
Poznámka pre kandidáta
Telefonicky budeme kontaktovať len tých uchádzačov, ktorí spĺňajú uvedené požiadavky.
Ďakujeme Vám za prejavený záujem a dôveru.
Čo ponúkame
- príjemný profesionálny kolektív
- skvelé možnosti profesionálneho uplatnenia
- možnosť osobného rastu a ďalšieho vzdelávania
- benefity pre zdravie, voľný čas, kultúru, rodinu a deti