• Slovenčina
 • Magyar
 
Szebb nap Dunaszerdahely
 

Szebb nap Dunaszerdahely

Az önkéntes projekt a nagyobb betegjólét támogatásának és a szakszerű professzionális gondozás kezdete a Svet zdravia kórházakban. Az önkéntes tevékenység része a proszociális viselkedésnek, amely a másokkal való együttérzés kifejezése. Ez az altruista megnyilvánulás, mások iránti önzetlenség. A beteg gyermekek és felnőttek bármilyen irányba szolgálata óriási tiszteletet és csodálatot érdemel. Nagyon szeretnénk, ha a betegeknek az önkéntesekkel szebb napjuk lenne a Svet zdravia kórházaiban.

 

A projektről

A Szebb nap Önkéntes központ egy társulás, amelynek célja, hogy a gyermek és felnőtt betegeink számára kellemesebbé tegyék a dunaszerdahelyi kórházban eltöltött időt. Az önkéntesek minden nap pozitív légkört hoznak osztályunkra és a betegek szobáiba, mindezt önzetlenül szabadidejükben a betegeink javára. Az önkéntesek egész látogatási folyamata a betegek elképzeléseihez és egészségügyi állapotához van igazítva.

Önkéntesek

 • Önkénteseink

  A gyermek- és hosszú távú betegek osztályán önkénteskedünk. Jelenlétünkkel és tevékenységünkkel segítünk javítani a dunaszerdahelyi kórház szolgáltatásain. Néha csak csendes jelenlétre, kedves beszélgetésre vagy néhány könyvbeli fejezet felolvasására van szükségük. Máskor kreatív műhelyeket vezetünk vagy társasjátékokat játszunk, amelyek során gyakran igazán kellemesen szórakozunk.

 • Éppen önt keressük

  Próbáljon ki valami újat és legyen a változás, amelyet látni akar! Nem fogja elhinni, hogy mennyi mindenre képes éppen ön. A szabadideje önzetlen feláldozása azok részére, akiknek szüksége van rá egy olyan befektetés lesz, amely százszorosan megtérül önnek.

  Csatlakozzon hozzánk, mint önkéntes és biztos lehet benne, hogy együtt szebb nap vár ránk!

  Az önkéntes profilja:

  • 17 éves és idősebb
  • megfelelő empátia
  • pozitív hangulat
  • készség legalább heti egyszer pár órát eltölteni betegeinkkel

Na stiahnutie

Videó

Tudósítás a Szebb nap projekt elindításáról a dunaszerdahelyi Svet zdravia kórházban. A projekt nagykövete Tomáš Bezdeda énekes lett.

KAPCSOLAT

Svet zdravia Kórház Dunaszerdahely
Veľkoblahovská č. 23, 929 01  Dunajská Streda

Alena Csörgő
E-mail: krajsiden.ds@svetzdravia.com 
Tel: +421 918 710 019